De bedste steder at finde gratis lydbøger

Misfits Audio Productions en samling af podcasts i flere kategorier, nogle baseret på romaner, til rådighed for gratis at lytte online eller gratis download i MP3 uden registrering. Learn Out Loud tilbyder en gratis komplet lydbog hver fredag, og dette er en samling af de 50 bedste gratis lydbøger. Specialiserede lydbøger om erhvervsmæssige emner vil gøre dig i stand til at styrke dine færdigheder og viden inden for dit fagområde, hvis du er nødt til at arbejde i en udenlandsk virksomhed. Bevæbnet med disse oplysninger, kan du derefter kontrollere, om en bestemt lyd bookclub vil være et godt match. For mindre end $ 25, kan de se, om de har hvad det kræver at drive en mere avanceret drone uden at bekymre sig om brud. Holde vejret i en længere periode, mens du læser længere kapitler, kan endnu lavere din udholdenhed. Nogle gange kan de små ting gøre turen lidt lettere, så du ankommer sikkert til din destination og måske endda nyde turen der.

Selv om nogle mennesker betragter lydbøger på bånd som gammel teknologi, er der stadig fordele for dem. Hvornår kan jeg lytte til mine lydbøger? Hvis der ikke afspilles noget på nogen af dine højttalere, kan du teknisk set få gang i festen fra kontrolpanelet i selve Google Home-appen, men du er yderst begrænset i, hvad du kan spille. Du skal blot tilslutte enheden, oprette forbindelse til din wifi med Alexa App på din smartphone, og bede væk for musik, nyheder, lydbog gratis – klik for kilde www.lydbogreolen.dk/ – information og meget mere. Når du lytter til lydbøger på engelsk, opfatter du oplysninger praktisk talt i direkte kontakt med indfødte, der ikke kan opnås med at læse konventionelle bøger. Hvis du elsker lydbøger, men har ikke hørt om Librivox før, er dette tip vil ændre dit liv. En anden rapporterede: “Det indbyggede lys er fantastisk, især når man går udenfor for at læse. Hvis du er åben for ethvert format, kan du overveje at indhente de tider og gå digitalt.

Lyt til en lydbog på engelsk 3-5 gange på en dag. Lyt til lydbogen på engelsk og læse teksten for dig selv 3-5 gange i løbet af den anden dag i læring. Ivrig læsere elsker at udvide deres horisont og lære så meget som de kan om så mange ting som muligt. Dette er den bedste mulighed for at lære engelsk af lydbøger. Denne mulighed er næsten ikke ringere end den foregående, bortset fra det faktum, at når du lytter til sådanne lydbøger, færdigheder opfattelse af den indfødte taler tale er udviklet ikke så aktivt. Alle tilgængelige for gratis at lytte online og gratis download i MP3 uden registrering.

Virtual Imprint tilbyder 5 volumen science fiction-serien, Earthbound, gratis at lytte online eller gratis download i MP3 uden registrering. Lydbogen kan også kopieres over til andre enheder som MP3-afspillere eller kopieres til en disk, der skal afspilles i dit stereoanlæg. Ligesom Kobo’s fysiske enheder rival Amazon i e-bog plads, er Rakuten Kobo butik konkurrerer Amazons Audible når det kommer til lydbøger. Plus Kindle butikken har 7000 eBøger, der er gratis, og det vokser hver dag. Loyal Books er en anden stor ressource for at finde gratis public domain lydbøger samt e-bøger.