Den vigtigste del af din kopi vil øge din konvertering

Dette er sjette i en serie af ti artikler.

God kopi er afgørende, hvis du er til at lykkes. Men du kan have den største kopi i verden men er det den overskrift, der vil afgøre, om resten af kopien bliver læse eller ej.

Vi vil give dig nogle store overskrifter fra fortiden og grunde hvorfor de var store. Men først…

.. .vi fortsætte vores tur gennem bemærkelsesværdige milepæle i reklame historie.

1916 James Walter Thompson går på Pension og en gruppe af kolleger købe ham for $500.000

1917 amerikanske sammenslutning af reklamebureauer grundlagt med 111 medlemmer.

1919 Barton, Durstine og Osborn (BDO) åbne i New York.

1919 James Webb unge blev berømt for sin Odorono annonce. Dette var det første forsøg nogensinde på reklame kvinders deodorant. På tidspunktet var der op-brøl. Mange kvinder opfatter hans annonce som stødende. Hans overskrift løb: “i kurven af en kvindes Arm.” Men han var vist lige som salg af vare steg 112% i det første år.

1921 Baygul og Jacobs åbner i Omaha

Det var i 1920-erne at Emmanuel Haldeman Julius solgt mere end 200 millioner eksemplarer af sin “lille blå bøger”.

Og han skrev aldrig en eneste af dem. Alt han nogensinde har gjort var at markedsføre dem, og hvis en titel ikke gjorde arbejde nemlig ham han forandrede sig. Med hans egne ord: “en god titel er et værk af geni.”

Han vurderede, at blot at ændre titlen på en bog øget salg. Der kan argumentere?

Hans bog, ikke overraskende med titlen: “Den første hundrede millioner” viser, hvordan han annoncerede sin lille bøger i aviser og magasin-annoncer.

Her er hvad kopi-skrivning legende Gary Halbert havde at sige: “Gå læse en kopi af”De første hundrede mio.” Det er hvor jeg lærte min magic ord… dem, der gør kopi SYDEN og min umuligt at ignorere overskrifter. “

E. Haldeman-Julius havde et system. Hvis et titel ikke sælge over 10.000 eksemplarer i et år, det blev sendt til et sted i hans kontor, kaldet “Hospital” og her det ville blive givet en ny titel. Og hvis den nye titel bombet, det gik ind i “Lighuset.”

Som et eksempel, han havde en bog med titlen: “Kunst af kontrovers”, som ikke overstiger hans 10.000 kopi målestok. Titlen blev ændret til: “Hvordan at argumentere logisk” og salget steget til 30.000 eksemplarer. Hvorfor? Han ændrede intet om bog – bare titlen.

Ved at gøre dette, opdaget Haldeman-Julius, at visse ord, når de anvendes i titlen, kunne øge salget af næsten enhver bog.

For eksempel, en bog af Dr. Arthur Cramp i 1925 kaldet: “Patent medicin” solgt en sølle 3.000 eksemplarer. Haldeman-Julius ændrede titlen til: “The sandheden om Patent medicin” og salget steg til en respektabel 10.000 eksemplarer. Haldeman-Julius fandt, at ordene: “The Truth About” havde en slags magi.

Haldeman-Julius fundet det gamle kastanje: “How To” i en titel var langt bedst. For eksempel, “hvordan psyko-analysere dig selv” ud solgt “psyko-analyse Explained” og “hvordan jeg psyko-analyseret mig” af næsten fire gange.

Han fandt, at ordene: liv; Kærlighed; Sex; Romantik; Self-forbedring; og underholdning også arbejdet godt i titler.

Han opdagede, hvordan små ændringer i sin titler resulteret i massive forskelle i salg.

Hvis du har vil et produkt, der ikke gør og du gerne. Tag et kig på titlen. Indeholder det den vigtigste fordel for dine kunder? Giver det nogle nysgerrighed?

Eller har det fået en titel, der har fået inden for nogle søde udtryk, som din kunde har at gætte hvad dit produkt eller service er? Hvis ja, slippe af med den.

Prøv at ændre titlen på din reklametekst. Men før du gør det, Sørg for at det er en forandring til bedre.

Vi er nu i en “informationsalderen” og folk ønsker oplysninger – desperat. Internettet er et perfekt eksempel.

Folk vil have fakta. Nå, gætte, hvad Haldeman-Julius fundet? “De Facts du bør vide…” viste sig for at være et kæmpe hit. Intet er ændret siden hans dage. Disse ord stadig arbejde i dag.

Du kan bruge Haldeman-Julius’ visdom i din virksomhed i dag, uanset hvilken linje, du er i. Bruge hans ideer i dine rapporter, titler og overskrifter for kopien. Når du sidder fast i en overskrift idé, kan du prøve at spille med ordene:

“Hvordan” eller “Sandheden om” eller “Kunst” eller “Fakta, som du bør vide” eller “Nøglen til..” eller “Historien om” eller “en lille hemmelighed at.” Og masser mere du kan drømme for dig selv.

Haldeman-Julius var helt unik i hvad han gjorde. Han gjorde ikke skrive nogen bøger. Han tog, hvad andre havde skrevet. Alt han nogensinde gjorde var at markedsføre dem. Og han gjorde dette afsnit kun. Der var ingen kroppen kopi – kun titler.

En anden master af copywriting, David Ogilvy, bruges til at skrive ud hans overskrifter og øve dem på hans venner og familie.

Han huskes for en fantastisk overskrift. Men før han fandt det han havde skrevet 104 forskellige overskrifter.

Denne overskrift var naturligvis hans berømte Rolls Royce kopi: “Ved 60 Miles en time, den højest støj i den nye Rolls Royce kommer fra den elektriske ur.”

Tage hjertet, hvis en pro som David Ogilvy skulle skrive alle disse overskrifter og teste dem ud på venner, der sikkert fortæller dig noget.

David Ogilvy vil også blive husket for hans: “Den mand i i Hathaway Shirt” som løb i 25 år.

Også hans Schweppes reklame kampagne, hvor han overtalt klient, Commander Whitehead, skal vises i sin egen annonce og dette løb til 18 år.

Hans annonce for Rolls Royce er stadig som den mest berømte bil reklame for alle tid.

Han skrev to bøger: “Confessions af en reklame mand” og “Ogilvy om reklame.”

Nogle annoncører køre uden nogen overskrift på alle, fordi deres skabere tror det er trendy eller klog. Sjældent lykkes sådan en annonce.

Hvis annoncørerne var at teste, ville de vide hvad der virker og hvad der ikke gør.

Her er et andet punkt. En lang overskrift, der virkelig siger noget, er meget, meget bedre end en kort overskrift, der intet siger.

Og velsagtens, den mest berømte overskrift af hele tiden blev skrevet af John Caples: “De lo når jeg sad ned på den klaver – men når I begyndte at spille…” Denne annonce er skrevet til U.S.School musik og folk stadig kopiere det i dag.

Og snart bagefter, Caples skrev en anden berømte overskrift: “de grinede når den tjener talte til mig i fransk… Men da de hørte mit svar..” Der var også skrevet for en uddannelsesinstitution.

Disse overordnede idéer stadig bruges nu med god virkning.

Caples uglesete humor i hans annoncer og sagde engang: “kun halvdelen af menneskene i dette land har en sans for humor, og klog annoncer sjældent sælge noget.”

Før vi forlader genstand for overskrifter, emnet ville ikke være komplet uden nogle henvisning til Maxwell Sackheim classic: “Har du foretager disse fejl på engelsk?”

Du har sandsynligvis læse denne overskrift et sted, men vidste du, at det var oprindeligt med titlen: “Er du bange for at begå fejl på engelsk?”

Naturligvis, den første overskrift ud trak den anden ene. Men ved du hvorfor? Og ved du hvilket enkelt ord gjort hele forskellen?

Vink; en overskrift, der appellerer til din læser egeninteresse er den bedste form for overskrift. Og hvis overskriften også appellerer til læserens ønsker, det næsten ikke kan mislykkes.

Disse to appeller vil gøre din læser vil læse kopien.

Ordet “disse” er det eneste ord, der gør hele forskellen.

Den første overskrift vakt læserens egen interesse og nysgerrighed. Det tyder på læsning kopi til at finde ud af, hvad “disse” fejl og at undgå dem.

Den anden overskrift antyder bare, det er en tilstoppet gamle bog på engelsk grammatik. Og ønsker ingen at læse enhver sådan form for bogen.

Sackheims vindende annonce kørte i 40 år uden afbrydelse. En rekord, der stadig ikke har været brudt.

Store overskrifter sælge. Periode!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.