Hvor er pengene? 7 enkle og dokumenteret skridt du kan nemt tage lige nu at få betalt hurtigere

Det er tid igen. Du sende fakturaer og sidde og vente og vente og vente på dine kunder til at betale dig. Nogle gange det er et spørgsmål om likviditet på deres ende, nogle gange de er bare alt for travlt og glemme og andre gange, det er noget lidt at de er i tvivl om, men har ikke fundet tid til at kontakte dig.

* Sætte ord på dine fakturaer. Hvordan kan du blive betalt rettidigt hvis dine klienter ved ikke, hvad “på tid” betyder. Uanset om du vælger “netto 15”, “net 30”, “due på modtagelse” eller andre betegnelser, Sørg for at fortælle dine kunder når at betale dig.

* Accepter kreditkort. At være i stand til at acceptere kreditkort er afgørende i dagens verden, og hvis du ikke gør det, du er ikke at få betalt så hurtigt som du kan. Jeg anbefale varmt at bruge en Merchant konto tjeneste som Card Service International, men hvis du ikke er klar til at gøre det, i det mindste få en PayPal-konto. Det er gratis og det giver mulighed for nogen til at betale dig via kreditkort.

* “Anmod om penge”. Hvis du har en PayPal-konto, gør det nemt for dine kunder ved at sende dem en “Anmod om penge” link fra din PayPal-konto. Dine kunder vil ikke have at stoppe for at få en check, skrive checken, tage fat på en konvolut, stempel og mail det. De kan klikke på et par knapper og du får udbetalt.

* Email din faktura. Softwareprodukter såsom QuickBooks kan du e-mail direkte fra softwaren med e-mail-adressen kommer fra dig. Gøre dette selv når du har sendt en PayPal midler anmodning, så dine kunder har den korrekte sikkerhedskopi.

* Entydige fakturanumre. Gør det nemt for dine kunder ved at inkludere entydige fakturanumre. Der er intet værre end at have dine kunder kaste ud en faktura, fordi de tror det er en dublet.

* Være tilgængelige. forsikrer dine kontaktoplysninger (eller for dine regnskaber betales person)–fysiske adresse, e-mail adresse og telefonnummer – er på hver faktura. Hvis din klient har et spørgsmål, vil du være i stand til at besvare det hurtigt og husk at den person, der betaler regningerne ikke kan være den person, du arbejder med.

* Fakturere off cycle. Hvis du fakturerer på en regelmæssig basis og ikke “pr. projekt”, fakturere ad gangen end slutningen af måneden. Ved udgangen af måneden konkurrerer du for dine kunders penge på samme tid som de fleste andre leverandører.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.