Leder du efter en elektrisk cykel-lav på budget?

For at gøre justeringer let, bell har inkluderet Ergo Dial Fit System, som giver dig mulighed for at foretage justeringer én hånd og med kun et tryk på en knap og en nem at bruge dial. Mange fanatikere bruger skærmen beskytter for at beskytte deres iPhone fra ridser, pletter og revner forekommer på skærmen på deres iPhone. Hun elskede det! Så i år, til 4-års fødselsdag, fik vi hende en lille cykel med træningshjul. Derfor var folk mere opmærksomme på dette aspekt i håb om, at de kunne opfinde et værktøj, der kan forhindre dem i at komme til skade, når de kommer til ulykker.

Det gode ved en havabe sæt er, at det kan straks sættes op. Omkring 75 % af de dødelige eller alvorlige cykelulykker sker i byområder, hvilket tyder på, at der er tale om travle situationer i bymidten, hvor der er meget trafik, så cyklister kan være svære at lægge mærke til. Elsker cykling, men kan ikke synes at finde en god hjelm, der giver dig den bedste pasform og komfort? Det gør et godt stykke arbejde med at yde beskyttelse til hovedet, ved hjælp af en in-mold EPS konstruktion. Front- og sideåbninger giver ventilation og kan dækkes af Aeroshell-tilbehøret for øget hastighed og beskyttelse mod regn eller kulde. Når du krammer kantstenen stramt du er meget mere tilbøjelige til at udholde en højre kryds fra bilister, der ikke kan se dig. Den Æter tilbyder mere kølekraft end Synthe så godt. Ikke alene nyder det godt af MIPS rotationsbeskyttelse, men har også et 4th Dimension Cooling system, der bruger en sammensat matrix til større ventilationskanaler og bedre intern forstærkning.

MIPS-Multi-Directional Impact Protection System-er et glidende lag inde i hjelmen hævdede at reducere kræfter på hjernen i nogle påvirkninger ved at omdirigere eller absorbere energi. WaveCel tilføjer vægt, omkring 53 gram ifølge Bontrager, sammenlignet med en standard skum hjelm-en lille pris at betale for den ekstra beskyttelse. Standarden MIPS, i sin nuværende iteration, lovede en masse sikkerhedsmæssige fordele, men kunne kompromittere nogle andre elementer. Det var også i dette laboratorium, at Giro udviklede og evaluerede sin næste generation af sikkerhedsteknologi. Denne top-kvalitet Bontrager børn hjelm bruger WaveCel teknologi til forbedret sikkerhed på grund af sin sammenklappelige cellulære struktur. Ud over det, in-mold teknologi resulterer i limning af polystyren hætte inde til polycarbonat på ydersiden, hvilket gør det bedre i at absorbere chok.

Ud over alt dette, høvding hjelm – https://cykelairbag.dk/ – bontrager Quantum har en snap-on visir med port stik for mere bekvemmelighed. Ud over alt dette, hjelmen har også en aftagelig snap-in visir. De fandt det i en hjelm Giro allerede solgt: $ 600 Avance MIPS sne hjelm. Under testen klarede WaveCel sig bedre end EPS-skumhjelme og EPS-hjelme med MIPS liner. De nyskabelser, som de indførte i en verden af cykelhjelme er uventede det er derfor, de fanger opmærksomhed fra mange. Opret en forfremmelse som at give cykling tøj, hjelm eller en drink cykel-tema øl, begynde at give væk billetter til cykling lokale arrangementer og festivaler, dele prisen med sponsor eller partner, som har det samme publikum, men er ikke en direkte konkurrent. Ifølge Giro’s testlab manager, Niko Henderson, denne facilitet er unik i cykelindustrien. Benævnt Dome, det er en lys, rent rum fyldt med 50 test inventar i stand til at udføre hundredvis af tests, banker afcomputerskærme, og snesevis af simulerede menneskelige hoveder fyldt med sensorer, der stirrer blinkende på deres plager.