Tre almindelige typer af sportsvæddemål

Sportsvæddemål er den handling at placere et væddemål på resultatet og forudsige sportsbegivenheder. Antallet af sportsvæddemål i de fleste lande er reguleret af love, der blev vedtaget for år tilbage for at hjælpe med at regulere sportsvæddemålsindustrien. Denne forretning er domineret af professionelle spillere, og de er normalt mænd. Sportsvæddemål på forskellige sportsbegivenheder kan hjælpe dig med at tjene penge, hvis du kender sporten vrangen ud og har en god forståelse af statistikker.

Sportsvæddemål er forskelligt fra bookmaking eller prop bets, hvor spilleren typisk ikke må eje aktierne i det hold, han satser på. Sportsvæddemål industrien er kontrolleret af store virksomheder, der leverer sportsvæddemål systemer, information og software. De fleste sportsvæddemål er baseret på parlays, og de er mere populære i USA og Canada. Sportsvæddemålenes regelmæssighed varierer fra land til land, hvor de fleste væddemål placeres på tilfældig udvælgelse, uge for uge og nogle gange dagligt.

Hvis en spiller ønsker at vinde penge fra sportsvæddemål, skal han kende oddsene for sportsvæddemål og den generelle strøm af spillet. Hvis en guide er forsynet med hans indsats, spilleren har til at studere bedste odds omhyggeligt og overveje tendensen i de tidligere spil spilles af begge hold til at forudsige resultatet af spillet. De fleste professionelle spillere bruger mere end én odds guide til at finde det bedste samlede resultat. En bookmaker vinder, når spændet er mindre end en vis procentdel af det samlede bet. I sportsvæddemål parlays, er spilleren lov til at placere kun én indsats per runde. Der er flere typer af parlays herunder over / under, penge linje og soft touch.

Mange bookmakere tilbyder sportsvæddemål systemer. Disse systemer er designet til at hjælpe spilleren til at vælge det bedst mulige resultat af en sportsbegivenhed. Nogle sportsbøger har udviklet deres egne proprietære picks, mens andre er afhængige af oplysninger fra forskellige sportsvæddemål hjemmesider. De fleste af de auto racing og sportsvæddemål systemer indebærer beregning af sandsynligheden for den foretrukne vinde ved at finde ud af det samlede betting pres og derefter sammenligne dette pres til udførelsen af det valgte hold.

To andre almindelige typer af sportsvæddemål tilfældigvis er spredningen og straight. Spændet er den pris, som bookmakeren betaler dig for et vindende væddemål, mens straighten er det beløb, som bookmakeren betaler dig, hvis din valgte hest vinder. De fleste online bookmakere har forskellige vilkår for disse to spil. Mens nogle vil kalde lige under eller over, andre foretrækker at kalde det “underdog”. Vilkårene kan blive lidt forvirrende, så det hjælper at konsultere en ekspert som en erfaren bookmaker.

En anden type væddemål, der ofte placeres, er parlay. En parlay bet indebærer væddemål på mere end ét spil. For eksempel, hvis nogen satser på hundene i løb, der kun involverer speedsters, kan han placere sit væddemål på tre forskellige speedsterløb, uanset hvilke han vælger i hele sæsonens spændvidde. Den samme strategi virker for parlay, hvis nogen satser på favoritter i løb, der er baseret på faktorer som alder, klasse og højde og vægt. Parlay oddsene er forskellige, afhængigt af om oddsene er angivet eller ej.