Indret værelset med et klædeskab

Hvis du er i gang med at indrette eller renovere dit soveværelse eller værelse, er der mange elementer du skal have styr på. Det gælder fx seng, skrivebord, pynteting, opbevaring og klædeskab. I forhold til klædeskabe har du rigtig mange muligheder, og du bør overveje et par punkter, for at du kan finde det helt perfekte klædeskab til dig. Du kan finde klædeskabe i mange forskellige prisklasser, og derfor bør du som det første fastlægge et budget. Hvis du alligevel har brug for at låne penge til dit nye klædeskab, har du mulighed for at optage et minilån.

Gode råd til dig 

  • Du bør først og fremmest beslutte dig for, hvor dit nye klædeskab skal placeres henne. Placeringen vil være afgørende for resten af indretningen og størrelsen på skabet.
  • Vælg et klædeskab der passer ind i rummet. Hvis du vælger et alt for stort klædeskab, kan det hurtigt komme til at tage meget fokus i rummet.
  • Designmæssigt skal du overveje både farve, form og materiale. Det kan være, at formen og størrelsen bliver givet på grund af rummets begrænsede størrelse, men farve og materiale bør du have en idé om, inden du starter jagten på det perfekte klædeskab.
  • Hvordan skal skabet åbnes? Her kan du vælge mellem både låger, skydelåger eller en åben garderobe. Det kan være en god idé at vælge skydelåger, hvis rummet ikke er særlig stort, for de fylder mindre.
  • Hvis klædeskabet skal deles af to eller flere personer i husstanden, er det vigtigt, at du vælger et klædeskab der er indrettet til det, og som har plads til det hele. Hvor meget plads du har brug for, og hvordan det skal indrettes, afgøres naturligvis af behov for opbevaring.
  • Til sidst bør du overveje, om skabet skal have et spejl. Det er en løsning som mange vælger, fordi det vil give et 2-i-1 produkt.